Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Er worden op dit moment heel wat ego’s gestript in Nederland. Ben je benieuwd hoe deelnemers aan seminars, trainingen, persoonlijke coaching en netwerkbijeenkomsten egostrippen ervaren? Hier delen zo hun persoonlijke ervaringen met je.

Wil je zelf een reactie aan ons doorgeven? Dit kan door middel van het invullen van het reactieformulier of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om een recommendation te plaatsen op LinkedIn.

 

"Bedankt Rick voor wederom een succesvolle bijeenkomt! Het is gaaf om te zien hoeveel energie jij weet te brengen in een groep mensen die elkaar niet of nauwelijks kent. Jij weet als geen ander mensen op een respectvolle manier aan het denken te zetten over lastige onderwerpen, zoals staken van een (agrarisch)bedrijf. Jouw bijdrage is enorm gewaardeerd door onze klanten en levert ons mooie input voor gesprekken. Ik kan niet anders dan zeggen dat ik me verheug op de volgende bijeenkomst!"

Arwen Nelissen - Accountmanager Food & Agri, Rabobank

Bron: LinkedIn

 
Arwen Nelissen
 

In deze film zie je Rick in actie. Daarnaast hoor je ook de verwachtingen en reacties van een aantal deelnemers. Benieuwd?

Egostrippen | 'Groeten met moeten!'

Rick van Asperen - Egostripper

 
Egostrippen
 

"Met de presentatie “De groeten met moeten” was Rick key-note spreker van “De Week van de Aandacht” van de vITaal IT beweging van KLM Information Services. In anderhalf uur gaf hij een waardevolle bijdrage aan de mentale vitaliteit van onze medewerkers. Grappig, prikkelend, inspirerend en gebruik makend van mooie audio-visuele effecten toonde Rick ons hoe je zelf aan het roer van je eigen leven (in werk en privé) kunt staan. Een echte aanrader!"

Rob Kok - Transition Manager, KLM

Bron: LinkedIn

 
Rob Kok
 

"Maximaal geïnspireerd! Dat is het resultaat na de krachtige lezing ‘Doe moeten de groeten’ die Rick van Asperen op 5 november 2019 heeft gegeven bij Meander Medisch Centrum vanuit het Iedereen VIP programma. Dagelijks hoor ik bij mijzelf en collega’s dat we zoveel moeten. Maar is dat wel zo? Wat gebeurt er als we ‘moeten’ veranderen in mogen, willen of zelfs kunnen? Ik durf het aan om mijn gehoorzaamheid in te ruilen voor eigen verantwoordelijkheid om mijn leven dat al zo leuk is, nog veel leuker te maken. Rick, bedankt!"

Sharonna van Lunteren - P&O Managementadviseur, Meander Medisch Centrum

Bron: LinkedIn

 
Sharonna van Lunteren